A Hajós-Bajai borvidék gasztronómiája

Orbán Zsanett (2016) A Hajós-Bajai borvidék gasztronómiája. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of vegleges_dolgozat.pdf] PDF
vegleges_dolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás-FOSZK

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Gundel János
NEM RÉSZLETEZETT
Óraadó

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Hajós-Bajai borvidék gasztronómiája, Bajai halászlé, fűszerpaprika, sváb gasztronómia
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2016. Dec. 01. 17:19
Utolsó módosítás: 2017. Feb. 09. 15:45

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet