Orbán Zsanett (2016) A Hajós-Bajai borvidék gasztronómiája. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
vegleges_dolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | Hajós-Bajai borvidék gasztronómiája, Bajai halászlé, fűszerpaprika, sváb gasztronómia |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Dec. 01. 17:19 |
Utolsó módosítás: | 2017. Feb. 09. 15:45 |
Actions (login required)
Tétel nézet |