Karászi Emese (2016) Az értékesítésben dolgozók szervezetének felépítése, munkakörök, alkalmazott felszolgálási módok a Mercure Budapest Korona Szállodában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Karászi Emese-Projektmunka.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | projektmunka, Éttermi munkakörök, felszolgálási módok, éttermi értékesítés |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Nov. 30. 13:52 |
Utolsó módosítás: | 2017. Feb. 09. 15:48 |
Actions (login required)
Tétel nézet |