Kiss Ádám (2016) Mediterrán konyhák, étkezési szokások és megjelenésük a magyar vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Kiss Ádám szakdolgozat 2016.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
"A világ bármely pontján előszeretettel követik a mediterrán étrendet. Nem kell ezért több száz kilométert utaznunk, hogy belekóstoljunk ezen konyha remek ételeibe, hiszen ez számunkra is elérhető változás lehet, amivel mi is egy kicsit az ott élő emberek bőrébe bújhatunk. Ha ezt megtesszük, az életünk gyökeresen meg fog változni, hiszen a világ legegészségesebb ételeit, alapanyagait felsorakoztató konyháról beszélünk."
Magyar cím
Mediterrán konyhák, étkezési szokások és megjelenésük a magyar vendéglátásban
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | mediterrán táplálkozás, olasz konyha, spanyol konyha, görög konyha, Egészséges életmód |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Dec. 09. 11:14 |
Utolsó módosítás: | 2017. Feb. 16. 13:48 |
Actions (login required)
Tétel nézet |