Mediterrán konyhák, étkezési szokások és megjelenésük a magyar vendéglátásban

Kiss Ádám (2016) Mediterrán konyhák, étkezési szokások és megjelenésük a magyar vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Kiss Ádám szakdolgozat 2016.pdf] PDF
Kiss Ádám szakdolgozat 2016.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

"A világ bármely pontján előszeretettel követik a mediterrán étrendet. Nem kell ezért több száz kilométert utaznunk, hogy belekóstoljunk ezen konyha remek ételeibe, hiszen ez számunkra is elérhető változás lehet, amivel mi is egy kicsit az ott élő emberek bőrébe bújhatunk. Ha ezt megtesszük, az életünk gyökeresen meg fog változni, hiszen a világ legegészségesebb ételeit, alapanyagait felsorakoztató konyháról beszélünk."

Magyar cím

Mediterrán konyhák, étkezési szokások és megjelenésük a magyar vendéglátásban

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: mediterrán táplálkozás, olasz konyha, spanyol konyha, görög konyha, Egészséges életmód
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2016. Dec. 09. 11:14
Utolsó módosítás: 2017. Feb. 16. 13:48

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet