Keviczky Krisztina (2016) A hazai csokoládé gasztrokultúra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
SZAKDOLGOZAT KEVICZKY KRISZTINA.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Magyar cím
A hazai csokoládé gasztrokultúra
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Csokoládé, Gasztronómia, Csokoládékülönlegességek, Csokoládé külföldön, Kakaóbab |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Dec. 07. 15:55 |
Utolsó módosítás: | 2017. Feb. 14. 14:56 |
Actions (login required)
Tétel nézet |