A Budapest Bakering tevékenységi körének vizsgálata, fókuszban a fogyasztói szokások

Horváth Anna (2016) A Budapest Bakering tevékenységi körének vizsgálata, fókuszban a fogyasztói szokások. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of A-Budapest-Bakering-tevékenységi-körének-bemutatása-fókuszban-a-fogyasztói-szokások.pdf] PDF
A-Budapest-Bakering-tevékenységi-körének-bemutatása-fókuszban-a-fogyasztói-szokások.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Magyar cím

A Budapest Bakering tevékenységi körének vizsgálata, fókuszban a fogyasztói szokások

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Kereskedelmi Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Kereskedelem és Marketing (FOSZK)

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Fabula László
NEM RÉSZLETEZETT
docens

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: street-food, Startup, Budapest , Bakering, ring
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2016. Nov. 29. 10:02
Utolsó módosítás: 2017. Feb. 09. 15:33

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet