Horváth Anna (2016) A Budapest Bakering tevékenységi körének vizsgálata, fókuszban a fogyasztói szokások. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
A-Budapest-Bakering-tevékenységi-körének-bemutatása-fókuszban-a-fogyasztói-szokások.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Magyar cím
A Budapest Bakering tevékenységi körének vizsgálata, fókuszban a fogyasztói szokások
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Kereskedelmi Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Kereskedelem és Marketing (FOSZK)
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | street-food, Startup, Budapest , Bakering, ring |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Nov. 29. 10:02 |
Utolsó módosítás: | 2017. Feb. 09. 15:33 |
Actions (login required)
Tétel nézet |