Az adott egység étlap elemzése különböző szempontok szerint

Bene Dalma (2016) Az adott egység étlap elemzése különböző szempontok szerint. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of SKVIK-Konyv16112512120.pdf] PDF
SKVIK-Konyv16112512120.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (11MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus - Vendéglátás

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

FOSZK, Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balog-Siposné Szőcze Anikó
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Étlap elemzés, Olasz konyha, allergén anyagok
Felhasználói azonosító szám (ID): Bende Dalma
Rekord készítés dátuma: 2016. Nov. 28. 16:35
Utolsó módosítás: 2016. Nov. 28. 16:35

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet