Bene Dalma (2016) Az adott egység étlap elemzése különböző szempontok szerint. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
SKVIK-Konyv16112512120.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (11MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus - Vendéglátás
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | projektmunka |
|---|---|
| Kulcsszavak: | Étlap elemzés, Olasz konyha, allergén anyagok |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Dalma Bende |
| Rekord készítés dátuma: | 2016. Nov. 28. 16:35 |
| Utolsó módosítás: | 2016. Nov. 28. 16:35 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

