Bene Dalma (2016) Az adott egység étlap elemzése különböző szempontok szerint. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
SKVIK-Konyv16112512120.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (11MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus - Vendéglátás
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | Étlap elemzés, Olasz konyha, allergén anyagok |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Bende Dalma |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Nov. 28. 16:35 |
Utolsó módosítás: | 2016. Nov. 28. 16:35 |
Actions (login required)
Tétel nézet |