Gáspár Szilvia Margit (2016) A pálinka fogyasztási szokásai és felhasználási lehetőségei a gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
A pálinka fogyasztási szokásai és felhasználási lehetőségei a gasztronómiában Gáspár Szilvia Margit.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Pálinka, Eredetvédett pálinka, Fogyasztási szokások, Gasztronómia, Hungarikum |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Okt. 07. 11:15 |
Utolsó módosítás: | 2016. Dec. 06. 10:01 |
Actions (login required)
Tétel nézet |