Az egészséges táplálkozás lehetőségeinek oktatása a Mándy Iván Szakképző Iskola vendéglátó szakképzésében

Tokodi Zoltánné (2016) Az egészséges táplálkozás lehetőségeinek oktatása a Mándy Iván Szakképző Iskola vendéglátó szakképzésében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Tokodi_Zoltánné_Diplomamunka_végleges.pdf] PDF
Tokodi_Zoltánné_Diplomamunka_végleges.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (4MB)

Magyar cím

Az egészséges táplálkozás lehetőségeinek oktatása a Mándy Iván Szakképző Iskola vendéglátó szakképzésében

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus - Vendéglátás

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Tanár - közgazdásztanár (TV)

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr Rudolfné Katona Mária
NEM RÉSZLETEZETT
Belső konzulens

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Egészséges életmód, Egészséges táplálkozás, Oktatási módszerek, Táplálkozás, Egészségfejlesztés
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakonyi Andrea
Rekord készítés dátuma: 2016. Nov. 14. 13:00
Utolsó módosítás: 2016. Nov. 14. 13:00

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet