A gasztronómia, mint vonzóerő elem a turizmusban. Gasztroturizmus Hargita megyében

György Orsolya (2016) A gasztronómia, mint vonzóerő elem a turizmusban. Gasztroturizmus Hargita megyében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of György Orsolya - Gasztronómia.pdf] PDF
György Orsolya - Gasztronómia.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Magyar cím

A gasztronómia, mint vonzoerő elem a turizmusban.Gasztroturizmus Hargita megyében

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

<font><font>KERESKEDELMI Intézeti Tanszék</font></font>

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Ujbányai Katalin
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Gasztronómia
Felhasználói azonosító szám (ID): György Orsolya
Rekord készítés dátuma: 2016. Nov. 09. 13:22
Utolsó módosítás: 2016. Nov. 09. 13:22

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet