György Orsolya (2016) A gasztronómia, mint vonzóerő elem a turizmusban. Gasztroturizmus Hargita megyében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
György Orsolya - Gasztronómia.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Magyar cím
A gasztronómia, mint vonzoerő elem a turizmusban.Gasztroturizmus Hargita megyében
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
<font><font>KERESKEDELMI Intézeti Tanszék</font></font>
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Gasztronómia |
Felhasználói azonosító szám (ID): | György Orsolya |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Nov. 09. 13:22 |
Utolsó módosítás: | 2016. Nov. 09. 13:22 |
Actions (login required)
Tétel nézet |