Burzi Brigitta (2016) Egy választott termékcsoport piacának jellegzetességei egy konkrét árucsoporton elemezve. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Zarodolgozat_burzibrigitta.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (966kB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Kereskedelmi Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | záródolgozat |
---|---|
Kulcsszavak: | Lisztérzékenység, Gluténmentes termékek, Gluténtartalmú élelmiszerek |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Bakos Katalin Mária |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Máj. 25. 13:30 |
Utolsó módosítás: | 2016. Júl. 05. 12:29 |
Actions (login required)
Tétel nézet |