Szabó Róbert (2016) A Budaörsi Ételbár termelési és ételkészítési folyamatainak bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szabó Róbert JÓ projektmunka_FULL_2.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | Budaörsi Ételbár, termelési folyamat, ételkészítési technológia |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Bakos Katalin Mária |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Máj. 24. 16:03 |
Utolsó módosítás: | 2016. Júl. 25. 15:26 |
Actions (login required)
Tétel nézet |