Kocsis Krisztina (2016) A vendég diétás ételválasztásának lehetősége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
KOCSIS KRISZTINA PROJEKTMUNKA 2016 TV FOSZK.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (6MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | Diéta, Laktózérzékenység, Diabétesz, Speciális étrend, Epebántalmak, Gluténérzékenység, Tejfehérje allergia |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Bakos Katalin Mária |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Máj. 20. 12:22 |
Utolsó módosítás: | 2016. Júl. 25. 16:19 |
Actions (login required)
Tétel nézet |