A vendég diétás ételválasztásának lehetősége

Kocsis Krisztina (2016) A vendég diétás ételválasztásának lehetősége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of KOCSIS KRISZTINA PROJEKTMUNKA 2016 TV FOSZK.pdf] PDF
KOCSIS KRISZTINA PROJEKTMUNKA 2016 TV FOSZK.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (6MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás-FOSZK

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Diéta, Laktózérzékenység, Diabétesz, Speciális étrend, Epebántalmak, Gluténérzékenység, Tejfehérje allergia
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Rekord készítés dátuma: 2016. Máj. 20. 12:22
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 25. 16:19

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet