Gál Eszter (2016) A vendég diétás ételválasztásának lehetősége az Icon the restaurant étlapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
PROJEKTMUNKA.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | projektmunka |
|---|---|
| Kulcsszavak: | Táplálékallergia, Diéta, Cukorbetegség, Laktózérzékenység, Gluténérzékenység |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Katalin Mária Bakos |
| Rekord készítés dátuma: | 2016. Máj. 20. 12:08 |
| Utolsó módosítás: | 2016. Júl. 25. 15:05 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

