A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mezcal étteremben

Farkas Bálint (2016) A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mezcal étteremben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Projektmunka-2016_FarkasBalint.pdf] PDF
Projektmunka-2016_FarkasBalint.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (4MB)

Magyar cím

A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mezcal étteremben

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-Vendéglátás FOSZK

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
NEM RÉSZLETEZETT
főiskolai tanársegéd

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Étlapelemzés, Mexikói konyha, Magyaros ételek, Mezcal, Étlapösszehasonlítás
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Rekord készítés dátuma: 2016. Máj. 25. 17:34
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 25. 15:02

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet