Farkas Bálint (2016) A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mezcal étteremben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Projektmunka-2016_FarkasBalint.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (4MB) |
Magyar cím
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mezcal étteremben
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | Étlapelemzés, Mexikói konyha, Magyaros ételek, Mezcal, Étlapösszehasonlítás |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Bakos Katalin Mária |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Máj. 25. 17:34 |
Utolsó módosítás: | 2016. Júl. 25. 15:02 |
Actions (login required)
Tétel nézet |