Petró Eszter (2016) Hagyományos cukrászkészítmények újragondolása a Kiosk étteremben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
PROJEKTMUNKA.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | Újragondolás, Új hullámos cukrászdák, Hagyományos cukrásztermékek, Cukrászati termék, Cukrász trendek |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Bakonyi Andrea |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Nov. 14. 12:40 |
Utolsó módosítás: | 2016. Nov. 14. 12:40 |
Actions (login required)
Tétel nézet |