Hagyományos cukrászkészítmények újragondolása a Kiosk étteremben

Petró Eszter (2016) Hagyományos cukrászkészítmények újragondolása a Kiosk étteremben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of PROJEKTMUNKA.pdf] PDF
PROJEKTMUNKA.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus -Vendéglátás-FOSZK

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Újragondolás, Új hullámos cukrászdák, Hagyományos cukrásztermékek, Cukrászati termék, Cukrász trendek
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakonyi Andrea
Rekord készítés dátuma: 2016. Nov. 14. 12:40
Utolsó módosítás: 2016. Nov. 14. 12:40

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet