A német gasztronómia bemutatás A német konyha és étkezési szokások ismertetése

Lakatos Tícia Izabella (2016) A német gasztronómia bemutatás A német konyha és étkezési szokások ismertetése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Lakatos_Ticia_Zarodolgozat.pdf] PDF
Lakatos_Ticia_Zarodolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Záródolgozatom a német gasztronómiáról és étkezési kultúráról írtam. Németország nem csak gazdaságilag, de étkezési kultúrája révén is kiemelkedő. Részletesen bemutatom a tartományok étkezési kultúráját, valamint sajátosságait. Dolgozatom írása során a magyar illetve német gasztronómia hasonlóságait illetve különbségeit kerestem és hasonlítottam össze.

Magyar cím

A német gasztronómia bemutatás A német konyha és étkezési szokások ismertetése

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Vendéglátó Szakmenedzser

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
NEM RÉSZLETEZETT
főiskolai tanársegéd

Mű típusa: záródolgozat
Kulcsszavak: gasztromómia, sörök, német kultúra, étkezési szokások, soljanka leves
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Rekord készítés dátuma: 2016. Máj. 19. 14:48
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 06. 13:58

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet