Lakatos Tícia Izabella (2016) A német gasztronómia bemutatás A német konyha és étkezési szokások ismertetése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Lakatos_Ticia_Zarodolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Záródolgozatom a német gasztronómiáról és étkezési kultúráról írtam. Németország nem csak gazdaságilag, de étkezési kultúrája révén is kiemelkedő. Részletesen bemutatom a tartományok étkezési kultúráját, valamint sajátosságait. Dolgozatom írása során a magyar illetve német gasztronómia hasonlóságait illetve különbségeit kerestem és hasonlítottam össze.
Magyar cím
A német gasztronómia bemutatás A német konyha és étkezési szokások ismertetése
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | záródolgozat |
---|---|
Kulcsszavak: | gasztromómia, sörök, német kultúra, étkezési szokások, soljanka leves |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Bakos Katalin Mária |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Máj. 19. 14:48 |
Utolsó módosítás: | 2016. Júl. 06. 13:58 |
Actions (login required)
Tétel nézet |