Kárpát medence tájjelegű konyhái Palóc konyha

Bíró Dániel (2016) Kárpát medence tájjelegű konyhái Palóc konyha. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Biro_Daniel_Zarodolgozat.pdf] PDF
Biro_Daniel_Zarodolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

A mű betekintést enged a magyar konyhába mélyebben, ezen belül jobban megismerteti az olvasót a palóc konyhával, annak hagyományaival és az ott élő emberek szokásaival a múltszázad elejétől egészen napjainkig.

Magyar cím

Kárpát medence tájjelegű konyhái Palóc konyha

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Vendéglátó Szakmenedzser

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balog-Siposné Szőcze Anikó
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: záródolgozat
Kulcsszavak: palócok, magyar konyha, népi konyha, palóc ételek
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Rekord készítés dátuma: 2016. Máj. 23. 15:07
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 06. 14:04

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet