Bíró Dániel (2016) Kárpát medence tájjelegű konyhái Palóc konyha. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Biro_Daniel_Zarodolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
A mű betekintést enged a magyar konyhába mélyebben, ezen belül jobban megismerteti az olvasót a palóc konyhával, annak hagyományaival és az ott élő emberek szokásaival a múltszázad elejétől egészen napjainkig.
Magyar cím
Kárpát medence tájjelegű konyhái Palóc konyha
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | záródolgozat |
---|---|
Kulcsszavak: | palócok, magyar konyha, népi konyha, palóc ételek |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Bakos Katalin Mária |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Máj. 23. 15:07 |
Utolsó módosítás: | 2016. Júl. 06. 14:04 |
Actions (login required)
Tétel nézet |