Puskás Bianka Petra (2016) Tálalási rendszerek, tálalási módok vizsgálata az adott vendéglátó egységben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Puskás Bianka Petra.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | étel, Étlap elemzés, tálalási rendszerek, vendéglátás, Nemzetközi konyha |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Bakos Katalin Mária |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Máj. 19. 08:29 |
Utolsó módosítás: | 2016. Júl. 25. 14:30 |
Actions (login required)
Tétel nézet |