Ignátkó Szabolcs (2016) A sommelier szerepe a mai magyar és nemzetközi gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
IgnátkóSzabolcsprojektmunka.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | projektmunka |
|---|---|
| Kulcsszavak: | sommelier, Borgasztronómia, borászat |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Katalin Mária Bakos |
| Rekord készítés dátuma: | 2016. Máj. 18. 17:30 |
| Utolsó módosítás: | 2016. Júl. 25. 14:13 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

