Cafeteria rendszer elemei, kialakításának szempontjai

Dehurta János (2016) Cafeteria rendszer elemei, kialakításának szempontjai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

[thumbnail of Dehurta_János_zárodolgozat2.pdf] PDF
Dehurta_János_zárodolgozat2.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Pénzügyi és Számviteli Kar

Tanszék

Vállalkozás és Emberi Erőforrások Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Emberi Erőforrások

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Cafeteria, Cafeteria-rendszer, béren kívüli juttatások
Felhasználói azonosító szám (ID): Dehurta János
Rekord készítés dátuma: 2016. Máj. 18. 10:56
Utolsó módosítás: 2016. Máj. 18. 10:56

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet