Cseperkáló Ildikó (2016) A Jászság gasztronómiája, és ennek szerepe a helyi vendéglátásban és turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Cseperkáló Ildikó szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (3MB) |
Magyar cím
A Jászság gasztronómiája, és ennek szerepe a helyi vendéglátásban és turizmusban
Angol cím
The gastronomy of Jaszsag and its function in the local catering and tourism
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Pedagógiai Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Jászság, gasztronómia, turizmus, vendéglátás, tájjellegű ételek |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Bakos Katalin Mária |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Máj. 17. 18:46 |
Utolsó módosítás: | 2016. Júl. 25. 10:45 |
Actions (login required)
Tétel nézet |