Új trendek és tradíciók a gasztronómiában, valamint arányuk az oktatásban

Gancsovné Rossi Krisztina (2016) Új trendek és tradíciók a gasztronómiában, valamint arányuk az oktatásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of szakdolgozat. 05.15.pdf] PDF
szakdolgozat. 05.15.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (864kB)

Magyar cím

Új trendek és tradíciók a gasztronómiában, valamint arányuk az oktatásban

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Pedagógiai Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Közgazdásztanár MA

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: gasztronómia, magyar konyha, vendéglátás, trendek, szakképzés
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Rekord készítés dátuma: 2016. Máj. 17. 13:39
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 25. 11:09

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet