Gancsovné Rossi Krisztina (2016) Új trendek és tradíciók a gasztronómiában, valamint arányuk az oktatásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
szakdolgozat. 05.15.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (864kB) |
Magyar cím
Új trendek és tradíciók a gasztronómiában, valamint arányuk az oktatásban
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Pedagógiai Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | gasztronómia, magyar konyha, vendéglátás, trendek, szakképzés |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Bakos Katalin Mária |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Máj. 17. 13:39 |
Utolsó módosítás: | 2016. Júl. 25. 11:09 |
Actions (login required)
Tétel nézet |