Deme Gábor (2016) Pálinkagasztronómia a turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat DG_ 05.13..pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
A dolgozat a pálinka történelméről, a készítési technológiákról szól, hozzá kapcsolva a gasztronómiát, fesztiválokat és a turizmust.
Magyar cím
Pálinkagasztronómia a turizmusban
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Pálinka, Eredetvédelem, Pálinkaverseny, Pálinkagasztronómia, Pálinka kőrút |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Bakos Katalin Mária |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Máj. 13. 10:41 |
Utolsó módosítás: | 2016. Júl. 25. 10:51 |
Actions (login required)
Tétel nézet |