Prekopa Dalma (2014) Görög jegyek a magyar konyhakultúrában, avagy a két konyha hasonlóságai és eltérései. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat - Prekopa Dalma.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Magyar cím
Görög jegyek a magyar konyhakultúrában, avagy a két konyha hasonlóságai és eltérései
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Görög gasztronómia, Magyar konyhakultúra, Alapanyag, Ételek, Fűszer |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Haász Antal |
Rekord készítés dátuma: | 2014. Dec. 05. 12:54 |
Utolsó módosítás: | 2015. Ápr. 27. 14:41 |
Actions (login required)
Tétel nézet |