Fábián Tamás (2016) Az ételek higiéniai megfelelőségének vizsgálata, fontossága és hiányának hatásai a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
FÁBIÁN TAMÁS-SZAKDOLGOZAT.pdf Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel) Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
|---|---|
| Kulcsszavak: | Minőség ellenőrzés, Ételmérgezés, Ételfertőzés |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Katalin Mária Bakos |
| Rekord készítés dátuma: | 2016. Máj. 12. 15:37 |
| Utolsó módosítás: | 2016. Júl. 25. 10:56 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

