Paizs Dávid (2016) A magyar gasztronómia jelene és jelenléte. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
| 
              
PDF
 A magyar gasztronómia jelene és jelenléte1.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (775kB)  | 
          
Magyar cím
A magyar gasztronómia jelene és jelenléte
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) | 
|---|---|
| Kulcsszavak: | Gasztronómia, Vendéglátás, Kultúra, Étterem, Alapanyag | 
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Katalin Mária Bakos | 
| Rekord készítés dátuma: | 2016. Máj. 11. 13:39 | 
| Utolsó módosítás: | 2016. Júl. 04. 12:43 | 
Actions (login required)
![]()  | 
        Tétel nézet | 
        
        
