Paizs Dávid (2016) A magyar gasztronómia jelene és jelenléte. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
A magyar gasztronómia jelene és jelenléte1.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (775kB) |
Magyar cím
A magyar gasztronómia jelene és jelenléte
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Gasztronómia, Vendéglátás, Kultúra, Étterem, Alapanyag |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Bakos Katalin Mária |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Máj. 11. 13:39 |
Utolsó módosítás: | 2016. Júl. 04. 12:43 |
Actions (login required)
Tétel nézet |