The Developing effect of Gastronomy on Tourism in Hungary

Sperling Lettice Cecily (2016) The Developing effect of Gastronomy on Tourism in Hungary. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Sperling Lettice Cecily Szakdolgozat.pdf] PDF
Sperling Lettice Cecily Szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (789kB)

Absztrakt (kivonat)

This dissertation focuses on the possible motivating effects of a developing and versatile gastronomy in Hungary on its tourism with the intention of evaluating whether the country's way of taking advantage of the favourable geographical and agricultural potentials with the products of high quality, long standing culinary traditions and culture is appropriate to boost this sector of economy or not.

Angol cím

The Developing effect of Gastronomy on Tourism in Hungary

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás (angol nyelven)

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Cservák György
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Tourism, Gastronomy, Hungary, Event, Country image
Felhasználói azonosító szám (ID): Petics Mariann
Rekord készítés dátuma: 2016. Máj. 11. 13:41
Utolsó módosítás: 2016. Okt. 17. 10:50

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet