Sperling Lettice Cecily (2016) The Developing effect of Gastronomy on Tourism in Hungary. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Sperling Lettice Cecily Szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (789kB) |
Absztrakt (kivonat)
This dissertation focuses on the possible motivating effects of a developing and versatile gastronomy in Hungary on its tourism with the intention of evaluating whether the country's way of taking advantage of the favourable geographical and agricultural potentials with the products of high quality, long standing culinary traditions and culture is appropriate to boost this sector of economy or not.
Angol cím
The Developing effect of Gastronomy on Tourism in Hungary
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Turizmus-vendéglátás (angol nyelven)
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Tourism, Gastronomy, Hungary, Event, Country image |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Petics Mariann |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Máj. 11. 13:41 |
Utolsó módosítás: | 2016. Okt. 17. 10:50 |
Actions (login required)
Tétel nézet |