A vendéglátásban alkalmazható korszerű konyhatechnológiák és azok oktatása a szakácsképzésben

Gerlei Gabriella Csilla (2016) A vendéglátásban alkalmazható korszerű konyhatechnológiák és azok oktatása a szakácsképzésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Gerlei Gabriella Csilla Szakdolgozat.pdf] PDF
Gerlei Gabriella Csilla Szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Pedagógiai és Üzleti Szakoktató Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Közgazdásztanár MA

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: konfitálás, Szakács képzés, Triális képzés, szvk
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Rekord készítés dátuma: 2016. Máj. 17. 15:41
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 25. 11:45

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet