Gerlei Gabriella Csilla (2016) A vendéglátásban alkalmazható korszerű konyhatechnológiák és azok oktatása a szakácsképzésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Gerlei Gabriella Csilla Szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Pedagógiai és Üzleti Szakoktató Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | konfitálás, Szakács képzés, Triális képzés, szvk |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Bakos Katalin Mária |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Máj. 17. 15:41 |
Utolsó módosítás: | 2016. Júl. 25. 11:45 |
Actions (login required)
Tétel nézet |