Erki Brigitta (2013) Hogyan tanítsuk szakképzésben változatosan az élelmiszer áruismeretet. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
![]() |
PDF
Szakdolgozat eredeti.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (3MB) |
Magyar cím
Hogyan tanítsuk szakképzésben változatosan az élelmiszer áruismeretet
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Üzleti Szakoktató és Pedagógiai Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Táplálkozás, Kutatás, értékelés |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Brigitta Erki |
Rekord készítés dátuma: | 2025. Júl. 01. 10:29 |
Utolsó módosítás: | 2025. Júl. 01. 10:31 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |