Hogyan tanítsuk szakképzésben változatosan az élelmiszer áruismeretet

Erki Brigitta (2013) Hogyan tanítsuk szakképzésben változatosan az élelmiszer áruismeretet. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat eredeti.pdf] PDF
Szakdolgozat eredeti.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (3MB)

Magyar cím

Hogyan tanítsuk szakképzésben változatosan az élelmiszer áruismeretet

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Üzleti Szakoktató és Pedagógiai Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Üzleti szakoktató

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Táplálkozás, Kutatás, értékelés
Felhasználói azonosító szám (ID): Brigitta Erki
Rekord készítés dátuma: 2025. Júl. 01. 10:29
Utolsó módosítás: 2025. Júl. 01. 10:31

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet