Vadon termő és termesztett gombák felhasználási lehetőségei a vendéglátásban

Bene Luca (2016) Vadon termő és termesztett gombák felhasználási lehetőségei a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of SZAKDOLGOZAT_Bene_Luca_0___.pdf] PDF
SZAKDOLGOZAT_Bene_Luca_0___.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Magyar cím

Vadon termő és termesztett gombák felhasználási lehetőségei a vendéglátásban

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balog-Siposné Szőcze Anikó
NEM RÉSZLETEZETT
Gazdasági tanár

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: vadon termő gombák, termesztett gombák, vendéglátás, Gasztronómia, gombaételek
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Rekord készítés dátuma: 2016. Máj. 11. 10:26
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 04. 13:56

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet