Bene Luca (2016) Vadon termő és termesztett gombák felhasználási lehetőségei a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
SZAKDOLGOZAT_Bene_Luca_0___.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Magyar cím
Vadon termő és termesztett gombák felhasználási lehetőségei a vendéglátásban
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | vadon termő gombák, termesztett gombák, vendéglátás, Gasztronómia, gombaételek |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Bakos Katalin Mária |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Máj. 11. 10:26 |
Utolsó módosítás: | 2016. Júl. 04. 13:56 |
Actions (login required)
Tétel nézet |