Szeged és környékének gasztronómiája

Kovács Tímea (2016) Szeged és környékének gasztronómiája. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Kovács Tímea fbcf03 szakdolgozat.pdf] PDF
Kovács Tímea fbcf03 szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Magyar cím

Szeged és környékének gasztronómiája

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Gasztronómia, Szeged, Csongrád megye, Tradicionális konyha, Népi ételek, Dél-Alföldi régió, Magyar konyha, Szegedi melegkonyhás vendéglátóhelyek
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Rekord készítés dátuma: 2016. Máj. 12. 10:46
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 04. 13:48

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet