Marcipán fogyasztási szokások Magyarországon

Rajcsányi Viktória Judit (2016) Marcipán fogyasztási szokások Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of sptfzy_szakdolgozat_.pdf] PDF
sptfzy_szakdolgozat_.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (3MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - vendéglátás szak

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Sándor Dénes
NEM RÉSZLETEZETT
PhD

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: marcipán, cukrászat, édesipar, történet, marcipán fogyasztás, marcipán gyártók
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Rekord készítés dátuma: 2016. Máj. 11. 08:31
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 04. 10:03

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet