Rajcsányi Viktória Judit (2016) Marcipán fogyasztási szokások Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
sptfzy_szakdolgozat_.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (3MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | marcipán, cukrászat, édesipar, történet, marcipán fogyasztás, marcipán gyártók |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Bakos Katalin Mária |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Máj. 11. 08:31 |
Utolsó módosítás: | 2016. Júl. 04. 10:03 |
Actions (login required)
Tétel nézet |