A Magyarországon fellelhető gombafajok és felhasználásuk a vendéglátásban

Kincs Dalma Ajándék (2014) A Magyarországon fellelhető gombafajok és felhasználásuk a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Kincs-Dalma_Ajandek.pdf] PDF
Kincs-Dalma_Ajandek.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (924kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Vendéglátó szakmenedzser

Mű típusa: záródolgozat
Kulcsszavak: Gombatermesztés, Gombaétel, Szarvasgomba, Gödöllői Szarvasgomba Fesztivál, Elemzés
Felhasználói azonosító szám (ID): Zoltán Márton
Rekord készítés dátuma: 2025. Nov. 12. 09:01
Utolsó módosítás: 2025. Nov. 12. 09:02

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet