Kincs Dalma Ajándék (2014) A Magyarországon fellelhető gombafajok és felhasználásuk a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
Kincs-Dalma_Ajandek.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (924kB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | záródolgozat |
|---|---|
| Kulcsszavak: | Gombatermesztés, Gombaétel, Szarvasgomba, Gödöllői Szarvasgomba Fesztivál, Elemzés |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Zoltán Márton |
| Rekord készítés dátuma: | 2025. Nov. 12. 09:01 |
| Utolsó módosítás: | 2025. Nov. 12. 09:02 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

