Kelemen Viktória (2014) A folyékony kenyér. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
|
PDF
Kelemen-Viktoria.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (597kB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | záródolgozat |
|---|---|
| Kulcsszavak: | Sörkészítés, Sör, fajta |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Zoltán Márton |
| Rekord készítés dátuma: | 2025. Nov. 12. 08:42 |
| Utolsó módosítás: | 2025. Nov. 12. 08:43 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

