Magyarország Nyírség tájegységének tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban

Kékesi Enikő (2014) Magyarország Nyírség tájegységének tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Kekesi-Eniko.pdf] PDF
Kekesi-Eniko.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Vendéglátó szakmenedzser

Mű típusa: záródolgozat
Kulcsszavak: Gasztronómia, regionális, Gasztronómia, Nyírség, Étel, tájjellegű, Étlap, elemzés, Étterem, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Felmérés, kérdőíves
Felhasználói azonosító szám (ID): Zoltán Márton
Rekord készítés dátuma: 2025. Nov. 06. 13:46
Utolsó módosítás: 2025. Nov. 06. 13:46

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet