Kékesi Enikő (2014) Magyarország Nyírség tájegységének tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
Kekesi-Eniko.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | záródolgozat |
|---|---|
| Kulcsszavak: | Gasztronómia, regionális, Gasztronómia, Nyírség, Étel, tájjellegű, Étlap, elemzés, Étterem, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Felmérés, kérdőíves |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Zoltán Márton |
| Rekord készítés dátuma: | 2025. Nov. 06. 13:46 |
| Utolsó módosítás: | 2025. Nov. 06. 13:46 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

