Csökkentett szénhidráttartalmú kenyerek vizsgálata

Kánya Nikoletta (2014) Csökkentett szénhidráttartalmú kenyerek vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Kanya-Nikoletta.pdf] PDF
Kanya-Nikoletta.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (660kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás szak

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Kenyérkészítés, Kenyérfogyasztás, Kenyér, csökkentett szénhidrát tartalmú, Elemzés
Felhasználói azonosító szám (ID): Zoltán Márton
Rekord készítés dátuma: 2025. Nov. 06. 12:04
Utolsó módosítás: 2025. Nov. 06. 12:05

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet