Kánya Nikoletta (2014) Csökkentett szénhidráttartalmú kenyerek vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
Kanya-Nikoletta.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (660kB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
|---|---|
| Kulcsszavak: | Kenyérkészítés, Kenyérfogyasztás, Kenyér, csökkentett szénhidrát tartalmú, Elemzés |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Zoltán Márton |
| Rekord készítés dátuma: | 2025. Nov. 06. 12:04 |
| Utolsó módosítás: | 2025. Nov. 06. 12:05 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

