Kádas Norbert (2014) A marhahús, mint élelmi anyag: A szürkemarha gasztronómiai és gazdasági jelentősége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
Kadas-Norbert.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
|---|---|
| Kulcsszavak: | Élelmiszer, marhahús, Magyar szürkemarha, Fogyasztási szokás, marhahús, Rendezvény, Szürkemarha Vigadalom |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Zoltán Márton |
| Rekord készítés dátuma: | 2025. Nov. 06. 11:12 |
| Utolsó módosítás: | 2025. Nov. 06. 11:13 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

