A marhahús, mint élelmi anyag: A szürkemarha gasztronómiai és gazdasági jelentősége

Kádas Norbert (2014) A marhahús, mint élelmi anyag: A szürkemarha gasztronómiai és gazdasági jelentősége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Kadas-Norbert.pdf] PDF
Kadas-Norbert.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás szak

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Élelmiszer, marhahús, Magyar szürkemarha, Fogyasztási szokás, marhahús, Rendezvény, Szürkemarha Vigadalom
Felhasználói azonosító szám (ID): Zoltán Márton
Rekord készítés dátuma: 2025. Nov. 06. 11:12
Utolsó módosítás: 2025. Nov. 06. 11:13

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet