A minőségi import sörök jelenléte a magyar gasztronómiában

Jakab Bence (2014) A minőségi import sörök jelenléte a magyar gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Jakab-Bence.pdf] PDF
Jakab-Bence.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás szak

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Sörgyártás, Sörpiac, magyar, Sörmarketing, Sörfogyasztás, 2010-2013
Felhasználói azonosító szám (ID): Zoltán Márton
Rekord készítés dátuma: 2025. Nov. 05. 15:19
Utolsó módosítás: 2025. Nov. 05. 15:20

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet