A csokoládé felhasználása a hagyományos és a modern cukrászatban

Húnfalvi Krisztina (2014) A csokoládé felhasználása a hagyományos és a modern cukrászatban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Hunfalvi-Krisztina.pdf] PDF
Hunfalvi-Krisztina.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (677kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás szak

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Csokoládé, történet, Cukrászat, történet, Csokoládé felhasználás, cukrászat, Felmérés, kérdőíves
Felhasználói azonosító szám (ID): Zoltán Márton
Rekord készítés dátuma: 2025. Nov. 05. 14:01
Utolsó módosítás: 2025. Nov. 05. 14:01

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet