Húnfalvi Krisztina (2014) A csokoládé felhasználása a hagyományos és a modern cukrászatban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
Hunfalvi-Krisztina.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (677kB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
|---|---|
| Kulcsszavak: | Csokoládé, történet, Cukrászat, történet, Csokoládé felhasználás, cukrászat, Felmérés, kérdőíves |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Zoltán Márton |
| Rekord készítés dátuma: | 2025. Nov. 05. 14:01 |
| Utolsó módosítás: | 2025. Nov. 05. 14:01 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

