Géresi Emese (2014) Halételek kínálata és fogyasztási szokásainak bemutatása különböző típusú vendéglátó egységekben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
Geresi-Emese.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (934kB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
|---|---|
| Kulcsszavak: | Fogasztási szokás, halétel, Halkakas halbisztró, Club Leonardo Étterem és Panzió, Peppers! Medieterranian Grill, Budapest Marriott Hotel, Gyorsétterem, Nordsee, Elemzés, összehasonlító |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Zoltán Márton |
| Rekord készítés dátuma: | 2025. Nov. 05. 12:17 |
| Utolsó módosítás: | 2025. Nov. 05. 12:18 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

